MAATWERK OPLOSSINGEN

voor het web

Websites

Laat uw website naadloos laten aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf.

Webwinkels

Webwinkels, geoptimaliseerd voor uw doelgroep en zoekmachines.

Webapplicaties

Automatiseer uw bedrijfsprocessen voor meer efficiëntie.

WordPress Hosting

Hosting & onderhoud zijn belangrijk voor een betrouwbare, veilige en snelle werking van uw website.

Maatwerk webdesign, websites, webwinkels en webapplicaties

Jansen CWS houdt zich bezig met het bedenken en ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor het MKB. Met veel creativiteit, technische kennis en passie voor internet werken wij aan digitale innovatie. Dit kan in de vorm van een website of webwinkel, maar ook geavanceerde zoek– of reserveringssystemen, koppelingen met externe bronnen, aanmeldprocessen, uitgebreide rapportages e.d.

 

Webwinkel Mayvinci Europe BV

2 oktober 2017

Webwinkel Mayvinci Europe BV Mayvinci Europe levert self-healing en beschermende coating voor uw auto. Verschillende soorten raamfolies, waaronder veiligheidsfolie, zonwerende folie en lak beschermende folie. Al deze folies worden op maat geleverd voor uw auto.

Lees verder ...

Website Spiderbuster Nederland BV

7 juli 2017

Website Spiderbuster Nederland BV Spiderbuster Nederland BV houdt zich al sinds 1996 bezig met het schoonhouden/verwijderen/voorkomen van spinrag bij bedrijfspanden, woningen, boten, appartementencomplexen etc. Ze werken door heel Nederland en in het grensgebied van België en Duitsland. Ze verwijderen spinnen op een milieuvriendelijke manier en geven ze 6 maanden garantie op hun diensten.

Lees verder ...