Deborah Engeltjes is al vele jaren aan het werk bij Kwintes, een organisatie die o.a. beschermd wonen aanbiedt in een groot gedeelte van ons land. Ik coach daar medewerkers individueel, maar werk ook als teamcoach en ik coach teams op kwaliteit van zorg. Daarnaast begeleid ik met veel plezier intervisiebijeenkomsten en morele beraden.

Ik ben naast dat ik als teamcoach en individuele coach ben opgeleid, ook geschoold in systemisch coachen. Dat betekent dat ik coach met in mijn achterhoofd de 3 systemische principes van binding, volgorde en balans tussen geven en nemen. Aan de hand van deze principes geef ik terug wat ik zie, hoor en voel.

Wat je van mij als coach kan verwachten is dat ik echt naar je luister, de tijd voor je neem, je zal uitnodigen tot verdieping en dit alles doe ik vanuit aandacht en rust.